Keramiektegels

Zorgeloos genieten van uw keuze voor keramiek. Door de speciale afwerking zijn deze tegels bijkans onverwoestbaar en blijven jarenlang als nieuw.

Zorgeloos genieten van uw keuze voor keramiek. Door de speciale afwerking zijn deze tegels bijkans onverwoestbaar en blijven jarenlang als nieuw.

Keramiektegels – zorgeloos genieten

Kiest u elegante tegels van 90×90 cm, of mooie langwerpige in 40×80 cm uitvoering, of gaat u voor een grandioze 120×120 cm als blikvanger voor uw terras? Wilt u onverwoestbare tegels met het uiterlijk van natuursteen of Portugees mozaïek, een oppervlak met antisliplaag of wellicht een afwerking die subtiel glinstert in de zon? U vindt bij J. Vernooy sowieso de juiste tegel voor uw ideale tuin, want keramiektegels zijn er in oneindig veel varianten.

De keramische tegel is heel een recente innovatie op het gebied van tuinbestrating. Ze zijn kleurvast, onderhoudsarm, en ook nog eens goed bestand tegen schuivende tuinstoelen: vuil, slijtage en krassen krijgen geen vat op het tegeloppervlak. Geen wonder dat de keramiektegel zo enorm populair is in Nederlandse tuinen!

Wij helpen u graag bij het maken van de perfecte keuze in keramische sierbestrating, zodat u weer jaren zorgeloos kunt genieten van ontspanning en gezelligheid in uw tuin.

Ons aanbod

In onderstaande fotogalerijen vindt u de nieuwste collectie van onze leveranciers.   

Voor uitgebreide informatie en een overzicht van de verschillende kleuren en afmetingen verwijzen wij u graag door naar de brochures van Excluton, Gardenlux, Tuinvisie en Redsun Cerasun & Keramiek

Ons aanbod

In onderstaande fotogalerij vindt u de nieuwste collectie van onze leveranciers.   

Voor meer informatie over deze nieuwste producten en het complete keramiek assortiment verwijzen wij u graag door naar de brochures van Gardenlux, Excluton, Tuinvisie en Redsun Cerasun & Keramiek.

Wees Welkom!

U kunt verschillende soorten keramiek en  vele andere soorten tegels bezichtigen op ons terrein.
Het team van J. Vernooy adviseert u graag  over de mogelijkheden bij uw wensen.

Bezoek ons op Trechtweg 1, Cothen 

 

Wees Welkom!

U kunt verschillende soorten keramiek en vele andere soorten tegels bezichtigen op ons terrein.
Het team van J. Vernooy adviseert u graag over de mogelijkheden bij uw wensen.

Bezoek ons op Trechtweg 1, Cothen.

INSPIRATIE OPDOEN?

Breng vrijblijvend een bezoek aan onze showtuin, wij helpen u graag verder.

Adres

Trechtweg 1
3945 PL Cothen (Utr.)

E-mailadres

Telefoon

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
07:30 – 12:00 | 13:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 07:30 – 13:00 uur
Zondag: gesloten