• KERAMIEKTEGELS

Zorgeloos genieten van uw keuze voor keramiek. Door de speciale afwerking zijn deze tegels bijkans onverwoestbaar en blijven jarenlang als nieuw.

Keramiektegels – zorgeloos genieten

Kiest u elegante tegels van 90×90 cm, of mooie langwerpige in 40×80 cm uitvoering, of gaat u voor een grandioze 120×120 cm als blikvanger voor uw terras? Wilt u onverwoestbare tegels met het uiterlijk van natuursteen of Portugees mozaïek, een oppervlak met antisliplaag of wellicht een afwerking die subtiel glinstert in de zon? U vindt bij J. Vernooy sowieso de juiste tegel voor uw ideale tuin, want keramiektegels zijn er in oneindig veel varianten.

De keramische tegel is heel een recente innovatie op het gebied van tuinbestrating. Ze zijn kleurvast, onderhoudsarm, en ook nog eens goed bestand tegen schuivende tuinstoelen: vuil, slijtage en krassen krijgen geen vat op het tegeloppervlak. Geen wonder dat de keramiektegel zo enorm populair is in Nederlandse tuinen!

Wij helpen u graag bij het maken van de perfecte keuze in keramische sierbestrating, zodat u weer jaren zorgeloos kunt genieten van ontspanning en gezelligheid in uw tuin.

Bekijk het uitgebreide assortiment van onze leveranciers; Tuinvisie, Redsun, Gardenlux, Wienerberger en Excluton in de betreffende brochure. 
U vindt alle brochures hier.

Keramiektegels 2 cm

Keramiektegels 3 cm

Kera-betontegels 4 cm


AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN I.V.M. CORONA

Voor de actuele informatie zie onze Corona maatregelen.

BEL 0343-56 22 56

Corona up-date!

Particulier:
afhalen alleen na telefonische bestelling. Bezorging mogelijk.

Zakelijk:
afhalen en bezorging mogelijk.

Klik hier voor meer informatie.