• BETONTEGELS

Ook de betontegel heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Saai en eentonig? Al lang niet meer! Betontegels zijn voordelig en sterk – én ze komen in eindeloos veel variaties!

Oneindig veel keuze: betontegels

De uitstraling van uw tuin wordt voor een groot deel bepaald door de tegels die u kiest. Wist u dat er ook aan betontegels tegenwoordig een eindeloze variatie bestaat? Een grote antraciet tegel geeft uw terras een strak en modern uiterlijk. Tegels met een organische, glooiende vorm zorgen voor een mediterraan gevoel, het hele jaar door. Of houdt u van tuinieren? Dan passen kleinere staptegels met een natuurstenen afwerking perfect in uw tuin.

De betontegel staat bekend als sterk, vorstbestendig en betaalbaar, maar biedt tevens elk type tuinliefhebber een ruime keuze. Gaat u voor een rustig of speels effect, voor robuust of juist chique? Zoekt u een forse, slijtvaste tegel voor uw oprit? Wilt u tegels voorzien van een coating die witte kalkuitbloei en groene aanslag beperkt? Wij laten u graag de verschillende opties zien, zodat u een persoonlijke afweging in vorm, kleur, structuur en deklaag kunt maken. Belangrijk, want u legt uw tuin immers niet ieder jaar opnieuw aan!

In onderstaande fotogalerij vindt u de nieuwste collectie van onze leveranciers.   

Voor meer informatie over deze nieuwste producten en het complete assortiment betontegels verwijzen wij u graag door naar de brochures van Gardenlux, Excluton, Tuinvisie en Redsun Beton. Bezoek hier de brochurepagina.

Oud Hollands

Dessin-printtegels

Bekijk het uitgebreide assortiment van onze leveranciers; Tuinvisie, Redsun, Gardenlux, Wienerberger en Excluton in de betreffende brochure.
U vindt alle brochures hier.

OPENINGSTIJDEN:
MAANDAG T/M VRIJDAG: 07:30 - 12:00 | 13:00 - 17:30
ZATERDAG: 07:30 - 13:00

BEL 0343-56 22 56