Betontegels

Ook de betontegel heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Saai en eentonig? Al lang niet meer! Betontegels zijn voordelig en sterk – én ze komen in eindeloos veel variaties!

Oneindig veel keuze: betontegels

De uitstraling van uw tuin wordt voor een groot deel bepaald door de tegels die u kiest. Wist u dat er ook aan betontegels tegenwoordig een eindeloze variatie bestaat? Een grote antraciet tegel geeft uw terras een strak en modern uiterlijk. Tegels met een organische, glooiende vorm zorgen voor een mediterraan gevoel, het hele jaar door. Of houdt u van tuinieren? Dan passen kleinere staptegels met een natuurstenen afwerking perfect in uw tuin.

De betontegel staat bekend als sterk, vorstbestendig en betaalbaar, maar biedt tevens elk type tuinliefhebber een ruime keuze. Gaat u voor een rustig of speels effect, voor robuust of juist chique? Zoekt u een forse, slijtvaste tegel voor uw oprit? Wilt u tegels voorzien van een coating die witte kalkuitbloei en groene aanslag beperkt? Wij laten u graag de verschillende opties zien, zodat u een persoonlijke afweging in vorm, kleur, structuur en deklaag kunt maken. Belangrijk, want u legt uw tuin immers niet ieder jaar opnieuw aan!

Ons aanbod

In onderstaande fotogalerijen vindt u een selectie uit het assortiment van onze leveranciers.   

Voor uitgebreide informatie en een overzicht van de verschillende kleuren en afmetingen verwijzen wij u graag door naar de brochures van Excluton, Gardenlux, Tuinvisie, Redsun beton en Schellevis. 

Vragen? Wij zijn u graag van dienst.

Oud Hollands

Dessin-printtegels

INSPIRATIE OPDOEN?

Breng vrijblijvend een bezoek aan onze showtuin, wij helpen u graag verder.

Adres

Trechtweg 1
3945 PL Cothen (Utr.)

E-mailadres

Telefoon

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
07:30 – 12:00 | 13:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 07:30 – 13:00 uur
Zondag: gesloten

vacature

Werken bij J. Vernooy? Het kan!
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde nieuwe collega.
Kom jij ons team versterken?