• TUINHOUT EN SCHUTTINGEN

Hout gaat op in de omgeving en laat zich op verschillende manieren afwerken. Het materiaal voor uw vlonder, tuinhuis of pergola vindt u bij J. Vernooy.

Hout heeft de eigenschap prachtig op te gaan in z’n omgeving. Doordat tuinhout zich op zoveel uiteenlopende wijzen laat afwerken, kan het zowel de robuuste uitstraling van uw tuin versterken, of een verfijnde indruk geven. Of u nu kiest voor een vlonderterras, tuinhuis, schutting of pergola, J. Vernooy heeft de juiste houtsoort in huis. Wij helpen u graag op weg, of u nu behoefte hebt aan een kant-en-klaar bouwpakket of een echte doe-het-zelver bent.

In ons assortiment vindt u:

Diverse soorten tuinhout, houten palen, betonpalen, tuinhuizen en schuttingen in alle denkbare varianten.

Voor een compleet overzicht van het houtassortiment bekijkt u de brochures van Woodvision op onze brochurepagina.

Schuttingen

Natuurlijk materiaal
Een schutting van hardhout of van bamboe, wilg of houtschors? Met verticale of horizontale liggers? Wilt u een volledig gesloten scherm, of juist (deels) open? Elke keuze heeft weer een ander effect op de uitstraling van uw tuin. Komt u vooral inspiratie op doen.

Betonschuttingen
Met betonpalen tussen houten schermen creëert u duurzaam een stevige constructie. Wist u dat er ook speciale betonplaten bestaan om als schutting-element te gebruiken? Wij laten u graag zien dat deze betonmotiefplaten zowel strak, stoer als sierlijk kunnen zijn. Een schuttingplaat met rotsmotief bijvoorbeeld, of met een verfijnd effect van gestapelde leisteen?

Schanskorven
Zeer populair zijn tegenwoordig de grind- en steenschuttingen (ook wel schanskorven genoemd). Deze kunt u kant- en-klaar op maat bestellen, of zelf vullen met natuur- of breuksteen, daarover leest u hier meer. Voor uitgebreidere informatie over deze prachtige en onderhoudsvriendelijke tuinafscheiding verwijzen wij u graag naar de website van onze leverancier: www.gard-care.com.

Wanneer u interesse heeft adviseren wij u graag bij het maken van de juiste keuze, en stellen wij vrijblijvend een op maat gemaakte offerte voor u op.

Meer inspiratie op gebied van schanskorven opdoen? Bekijk hier de brochure.

Schanskorven

Betonschuttingen

OPENINGSTIJDEN
MAANDAG T/M VRIJDAG: 07:30 - 12:00 | 13:00 - 17:30
ZATERDAG: 07:30 - 13:00

BEL 0343-56 22 56