Kunstgras

Altijd een stralend groen gazon, zonder dat het u tijd kost? Kunstgras is onderhoudsvrij, en verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Leuk als veilige ondergrond voor het speeltoestel.

Kunstgras – van natuurgetrouw tot pimpelpaars

Een mooi groen gazon in de tuin, dat is voor veel mensen hét ideaalbeeld. Maar besteedt u uw tijd liever aan iets anders dan grasmaaien en het bestrijden van mos of paardenbloemen? In het huidige aanbod in kunstgras vindt u volledig natuurgetrouwe varianten. Het voelt zelfs aan als echt gras, terwijl u gedurende droge zomers niet hoeft te sproeien. Zo geniet u het hele jaar door van een keurig, gelijkmatig en onderhoudsvrij grasveld.

Kunstgras is er in diverse varianten voor uw siergazon. Daarnaast is het natuurlijk ook uitermate geschikt als tuincarpet onder uw loungeset, als veilige ondergrond voor het speeltoestel van de kinderen, of als vloerbedekking op uw balkon of dakterras. U hoeft het ook niet bij groen te laten. Wat dacht u van zilver of turquoise, of wellicht pimpelpaars speelgras?

De kunstgrasvezels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Ons kunstgras doorstaat zware weersomstandigheden, is kleurecht en blijft mooi bij intensief gebruik.

Voor meer inpiratie bezoekt u onze showtuin en kom vrijblijvend kijken naar en voelen aan de diverse soorten kunstgras.

Voor uw bezoek alvast inspiratie opdoen?
Bekijk de brochure van Gardenlux en Tuinvisie. 

INSPIRATIE OPDOEN?

Breng vrijblijvend een bezoek aan onze showtuin, wij helpen u graag verder.

Adres

Trechtweg 1
3945 PL Cothen (Utr.)

E-mailadres

Telefoon

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
07:30 – 12:00 | 13:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 07:30 – 13:00 uur
Zondag: gesloten