In-Lite tuinverlichting

J. Vernooy is dealer van In-lite: mooie, kwalitatief hoogwaardige verlichtingsproducten voor buiten. Zo geniet u ook wanneer het donker wordt van uw tuin.

In-lite tuinverlichting – dag en nacht genieten van uw buitenkamer

J. Vernooy is dealer van In-lite buitenverlichting. En dat is niet voor niks. In-lite maakt mooie, kwalitatief hoogwaardige armaturen. De producten – ook de bekabeling – zijn bestand tegen hitte, kou, regen; kortsluiting en corrosie zijn bij dit merk uitgesloten. Met deze tuinverlichting geniet u ook ‘s avonds en ‘s winters van uw buitenkamer!

Met een ruime keuze uit grondspots, staande lampen, wandlampen, buitenspots en opbouwlampen verlicht u uw terras, overkapping, vijver of border precies zoals u dat wilt. Sfeervol, praktisch en veilig.

Komt u voor inspiratie en advies vooral bij ons langs in Cothen, waar wij diverse opties aan u kunnen demonstreren. Heeft u nog vragen, of heeft u hulp nodig bij het uitwerken van een lichtplan? Wij assisteren u graag. In-lite staat voor onbezorgd genieten van uw optimaal verlichte tuin, daarom krijgt u vijf jaar garantie op uw verlichtingssysteem.

Meer inspiratie opdoen?

INSPIRATIE OPDOEN?

Breng vrijblijvend een bezoek aan onze showtuin, wij helpen u graag verder.

Adres

Trechtweg 1
3945 PL Cothen (Utr.)

E-mailadres

Telefoon

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
07:30 – 12:00 | 13:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 07:30 – 13:00 uur
Zondag: gesloten