• DECORATIEVE ELEMENTEN

Geef uw tuin ruimte en diepte met een verhoogde border, een muurtje en sfeervolle traptreden. Van grove brokken natuursteen tot strakke betonnen muurelementen: alles is mogelijk.

Met verhoogde borders, muurtjes en traptreden brengt u een gevoel van ruimtelijkheid en diepte aan in uw tuin. Natuurlijk kunt u decoratieve elementen ook toepassen als tuinafscheiding, of om een verhoogd terras te creëren. Een ommuurde border op heuphoogte heeft als bijkomend voordeel dat u niet meer hoeft te bukken bij het plukken van onkruid.

J. Vernooy biedt u diverse opties voor decoratieve elementen, van beton of natuursteen. Wilt u een smal en sierlijk randje rond de vijver? Heeft u altijd al een oud-Engelse cottage garden wall gewild, van grote grove brokken steen waar uitbundige bloemenranken overheen vallen? Of bent u liefhebber van strak en modern, en gaat u voor een glad afgewerkt stapelelement? Wij nodigen u van harte uit om bij ons de mogelijkheden te komen bekijken.

Traptreden

Verschillende hoogtes in sierbestrating, naar uw border of het volgende niveau in uw rotstuin overbrugt u met passende traptreden. Wij tonen u graag verschillende trapelementen, uitvoeringen en toepassingen.

Traptreden

Stapelelementen

Ook wat muurelementen of wallblocks betreft is er keuze genoeg. Er zijn stapelelementen voor iedere stijl en smaak. Een robuust muurblok met een verweerde, nostalgische uitstraling, of juist een strak muurtje met een gladde afwerking. Maar net wat past bij uw huis en tuin. Komt u gerust even in onze showtuin kijken naar de mogelijkheden.

Betonbielzen

Wallblocks

U- en L- elementen

Bekijk het uitgebreide assortiment van onze leveranciers; Tuinvisie, Redsun Beton, Gardenlux en Excluton in de betreffende brochure.
U vindt alle brochures hier.

Een afspraak maken is niet nodig, u bent welkom wanneer wij er zijn!
Ons terrein is zes dagen in de week voor u geopend.

OPENINGSTIJDEN:
MAANDAG T/M VRIJDAG:
07:30 – 12:00 | 13:00 – 17 :30
ZATERDAG:
07:30 – 13:00

BEL 0343-56 22 56