• DECORATIEVE ELEMENTEN

Geef uw tuin ruimte en diepte met een verhoogde border, een muurtje en sfeervolle traptreden. Van grove brokken natuursteen tot strakke betonnen muurelementen: alles is mogelijk.

Met verhoogde borders, muurtjes en traptreden brengt u een gevoel van ruimtelijkheid en diepte aan in uw tuin. Natuurlijk kunt u decoratieve elementen ook toepassen als tuinafscheiding, of om een verhoogd terras te creëren. Een ommuurde border op heuphoogte heeft als bijkomend voordeel dat u niet meer hoeft te bukken bij het plukken van onkruid.

J. Vernooy biedt u diverse opties voor decoratieve elementen, van beton of natuursteen. Wilt u een smal en sierlijk randje rond de vijver? Heeft u altijd al een oud-Engelse cottage garden wall gewild, van grote grove brokken steen waar uitbundige bloemenranken overheen vallen? Of bent u liefhebber van strak en modern, en gaat u voor een glad afgewerkt stapelelement? Wij nodigen u van harte uit om bij ons de mogelijkheden te komen bekijken.

Traptreden

Verschillende hoogtes in sierbestrating, naar uw border of het volgende niveau in uw rotstuin overbrugt u met passende traptreden. Wij tonen u graag verschillende trapelementen, uitvoeringen en toepassingen.

Traptreden

Stapelelementen

Ook wat muurelementen of wallblocks betreft is er keuze genoeg. Er zijn stapelelementen voor iedere stijl en smaak. Een robuust muurblok met een verweerde, nostalgische uitstraling, of juist een strak muurtje met een gladde afwerking. Maar net wat past bij uw huis en tuin. Komt u gerust even in onze showtuin kijken naar de mogelijkheden.

Betonbielzen

Wallblocks

U- en L- elementen

Kantopsluiting Cortenstaal

Kantopsluiting (300 l x 15 h x 3 mm. dik) zijn opstaande strips om een strakke en industriële afscheiding tussen gras, grind en borders te creëren. Hiermee maakt u zowel ronde- als rechte opsluitingen. Met de bijgeleverde ankerpennen en koppel/hoekplaatjes is het plaatsen van de kantopsluiting zeer gemakkelijk. Per 300 cm. heeft u 5 ankerpennen nodig. Bij ieder deel heeft u één koppelplaat nodig. Bouten en moeren worden standaard meegeleverd.

Graskant corten en metaal

Graskant zijn opstaande strips om een strakke scheiding tussen gras, grind en borders te maken. Graskant heeft een gebogen bovenrand, is buigbaar tot 90 graden, leverbaar in corten en metaal en zijn eenvoudig te bevestigen doordat u ze in elkaar schuift. Bij ons vindt u de maten 118 l x 13 h x 1 mm. dik en 118 l x 20 h x 1 mm. dik (werking tot 115 cm.).

Bekijk het uitgebreide assortiment van onze leveranciers; Tuinvisie, Redsun, Gardenlux, Wienerberger en Excluton in de betreffende brochure. 
U vindt alle brochures hier.


AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN I.V.M. CORONA

Voor de actuele informatie zie onze Corona maatregelen.

BEL 0343-56 22 56

Corona up-date!

Particulier:
afhalen alleen na telefonische bestelling. Bezorging mogelijk.

Zakelijk:
afhalen en bezorging mogelijk.

Klik hier voor meer informatie.