Historie

Service en expertise met opgestroopte mouwen

Onder zowel aannemers als afnemers staat J. Vernooy bekend als klantgerichte expert in tuin- en bestratingsmateriaal. Daar zijn we als familiebedrijf bijzonder trots op! Onze 41 jaar aan ervaring, de vaste gezichten in ons hechte team, de kennis van materiaal en mogelijkheden: u krijgt het er allemaal bij.

Service en expertise met opgestroopte mouwen

Onder zowel aannemers als afnemers staat J. Vernooy bekend als klantgerichte expert in tuin- en bestratingsmateriaal. Daar zijn we als familiebedrijf bijzonder trots op! Onze 41 jaar aan ervaring, de vaste gezichten in ons hechte team, de kennis van materiaal en mogelijkheden: u krijgt het er allemaal bij.

JAAR ERVARING

MEDEWERKERS

41 JAAR GELEDEN

Joop Vernooy legde letterlijk het fundament van het bedrijf aan de Trechtweg, met gebruikte betonplaten die hij tijdens een transport op de kop had getikt. Als vervoerder van grond, mest, zand en grind was hij in de vroege jaren ‘80 al gauw een bekende geworden van de boeren, tuinders en aannemers in de regio. Waar de één vanaf wil, heeft een ander vraag naar, ontdekte Joop destijds. Veel mensen zien de charme van een mooie oude klinker als bestrating van hun tuin. Joop kocht de overbodig geworden materialen van bouwplaatsen op, en zocht er nieuwe afnemers voor. Zo is hergebruik van materiaal voor ons al vanaf de eerste dag een vanzelfsprekendheid. Dat was nog maar het begin.

Tegelijkertijd was er in Nederland op het gebied van tuinaanleg een enorme ontwikkeling gaande. Voorheen bestond een tuin simpel gezegd uit een grasveld, een paadje van grind en wellicht een bloemenperk. Voor het terras kon je kiezen uit een betontegel of grindtegel. Dat was het. Maar naar gelang mensen meer te besteden kregen, wilden zij ook méér met hun tuin. Een echte buitenkamer. Aan ons bedrijf ging die trend zeker niet voorbij: het aanbod werd uitgebreid met nieuw gebakken klinkers en tegelassortimenten. Met zijn vrouw Annette en de vaste krachten bouwde Joop Vernooy zijn onderneming uit tot een handel in tuin- en bestratingsmateriaal waar een persoonlijke benadering de boventoon voert.

NAAR NU

Intussen is het assortiment stenen, klinkers, keien en tegels enorm gegroeid. Een goed overzicht van de mogelijkheden is belangrijker dan ooit, want u wilt toch weer jaren van uw tuin genieten. U kunt daarom vertrouwen op onze deskundigheid: wij nemen u graag mee langs alle opties en specifieke voordelen. Duurzaamheid dragen wij hoog in het vaandel: naast het tweede (of derde, of vierde) leven dat we gebruikt materiaal geven, zijn alle producten in ons assortiment van hoogwaardige kwaliteit. Ook nieuw gebakken stenen en tegels zijn grotendeels gefabriceerd uit natuurlijke grondstoffen, zijn vrijwel onderhoudsvrij en gaan weer decennia mee! Voor ons geldt hetzelfde: ook wij richten onze blik op de toekomst. We zijn in alle opzichten een familiebedrijf: zoon Marty heeft inmiddels deels de bedrijfsvoering overgenomen. Ons team bestaat nu uit 11 medewerkers; vele van hen werken er al jaren en zijn vaste gezichten voor onze opdrachtgevers. Handen uit de mouwen en pas tevreden als u dat bent: daar gaat de hele ploeg voor.

Ontzettend veel keuze in tuin bestrating. Zowel een uitgebreid assortiment in terrastegels als ook in straat klinkers. Deskundige medewerkers en denken met je mee.

Ruime keuze tegels. Vriendelijk geholpen. Mooie en realistische prijzen. Op tijd geleverd. Betalen via factuur geen probleem.

Erg afgelegen in de landerijen. Groot assortiment aan tuintegels, bestrating, grind. Voor kunstgras heb je keus uit twee soorten.

INSPIRATIE OPDOEN?

Breng vrijblijvend een bezoek aan onze showtuin, wij helpen u graag verder.

Adres

Trechtweg 1
3945 PL Cothen (Utr.)

E-mailadres

Telefoon

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
07:30 – 12:00 | 13:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 07:30 – 13:00 uur
Zondag: gesloten

vacature

Werken bij J. Vernooy? Het kan!
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde nieuwe collega.
Kom jij ons team versterken?