• AANLEG en DUURZAAMHEID

Doorpakken met oog voor de omgeving. J. Vernooy staat voor betrouwbare ervaring, klantgerichte samenwerking en een natuurvriendelijk assortiment.

Aanleg

Hoogwaardige tuinaanleg en bestrating? Wij brengen u graag in contact met ervaren hoveniers en stratenmakers!

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor de aanleg van uw tuin, bestrating van uw oprit of betegeling van uw terras? Een onderneming met verstand van groei en bloei, maar ook van specifieke materiaaltoepassing en verschillende legverbanden? Als in- en verkoper van nieuwe en gebruikte bestratingsmaterialen hebben wij in de loop der jaren een uitstekend netwerk van ervaren hoveniers en stratenmakers opgebouwd. Bedrijven waar wij al jaren naar goede tevredenheid zaken mee doen, bevelen we u graag aan! 

U kunt ervan op aan dat wij u de beste kwaliteit stenen leveren, onze partners verwerken uw tuinwensen tot een mooi resultaat. Heeft u interesse, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Spreek ons aan, bel ons op 0343 – 56 22 56 of stuur een e-mail naar info@jvernooy.nl. Wij informeren u graag, en laten – indien door u gewenst – de hovenier of stratenmaker vrijblijvend contact met u opnemen.  

 

Duurzaamheid

Natuurlijk materiaal, hergebruik en een schoon productieproces

De begrippen duurzaam en maatschappelijk verantwoord zijn bij J. Vernooy geen modetermen. Als een bedrijf gegroeid is uit het leveren van aarde en het op- en verkopen van gebruikt materiaal, maakt duurzaamheid deel uit van de organisatievezels. 

Het mooie is dat klei – de basis van gebakken stenen en van keramiek – een prachtig natuurlijk materiaal is, dat direct aan de oevers van de rivier in steenfabrieken in de oven gaat. Aarde, water, vuur en lucht – dat is alles wat er bij de productie komt kijken. Gebakken klinkers gaan ruim een eeuw mee, dus of u ze brandnieuw koopt of een partij met historische lading aanschaft, u maakt letterlijk een duurzame keuze. Betonplaten en -tegels hebben eveneens een lange levensduur, ook omdat ze in een latere fase nog als verhardingsondergrond kunnen dienen.

Natuurlijke grondstoffen die eenvoudig afgewerkt lang mee gaan, daar begint het mee. Daarnaast blijven leveranciers van nieuw materiaal innoveren. De productieprocessen worden schoner. Door de tegels af te leveren met een onderhoudsvrije laag zijn er minder chemicaliën voor onkruidbestrijding nodig. Ook is afwatering tegenwoordig een belangrijk thema bij tuinaanleg, zowel vanwege het verwerken van extremere buien als een gezonde bodemgesteldheid. Onze CO²-voetafdruk houden we bewust zo laag mogelijk, door met moderne, mileuvriendelijke machines te werken en transporten efficiënt te combineren. Veel opgekochte partijen gebruikte bestrating komen niet eens in Cothen aan: die leveren we direct weer aan een een nieuwe eigenaar.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor ons ook dat we altijd ons uiterste best doen om alle partijen waarmee we samenwerken, tevreden te stellen. Wij geloven dat bedrijfssucces begint met kwaliteit, service en veilig werken. Om dat objectief te waarborgen, zijn medewerkers van J. Vernooy VCA-gecertificeerd. De V uit de afkorting staat sinds enkele jaren niet meer alleen voor Veiligheid, maar ook voor Gezondheid en Milieu.