Ga naar de shop van J Vernooy

Privacyverklaring J. Vernooy

Deze website respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Deze website waarborgt en respecteert uw privacy, onder andere door naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Overzicht doeleinden gegevensverwerking
Dit houdt onder meer in dat uw persoonsgegevens slechts gebruikt worden voor zover verenigbaar met de doeleinden zoals uiteengezet in bovengenoemde gedragscode, uw persoonsgegevens door deze website beschermd worden en u bepaalde rechten kunt uitoefenen ten aanzien van uw persoonsgegevens. Dit Privacy Statement geeft een overzicht van de doeleinden van de gegevensverwerking in het kader van deze website, het gebruik van cookies op deze website en hoe u uw rechten ten aanzien van uw persoonsgegevens kunt uitoefenen. Wij verzenden nooit reclameboodschappen naar uw mailbox wanneer u niet vooraf heeft aangegeven dergelijke berichten te willen ontvangen. U kunt op ieder moment aangeven dat u geen informatie meer wilt ontvangen.

Cookies
Cookies zijn kleine stukjes informatie die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. De website gebruikt cookies om u te herkennen bij een volgend bezoek. Het gebruik van cookies is van belang voor het goed laten draaien van deze website, maar ook cookies waarvan je niet direct het effect ziet (zoals Google Analytics) zijn belangrijk. Zonder input van bezoekers heeft deze website geen beeld van het gebruik van de website en hoe deze verbeterd kan worden. Onze cookies geven deze website informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. U kunt uw browser zo instellen dat u bij deze website geen cookies ontvangt.

Deze website verkoopt uw gegevens niet
Uw persoonlijke gegevens zullen door deze website niet aan derden verkocht worden en zullen uitsluitend aan derden ter beschikking gesteld worden die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Websites van derden
Dit Privacy Statement is niet van toepassing is op websites van derden die via deze website via links kunnen worden bezocht.

Vragen en wijzigingen
Indien u nog vragen mocht hebben over deze Privacyverklaring, dan kunt u te allen tijde een e-mail sturen. Onze medewerkers helpen u graag verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. U hebt nadrukkelijk het recht op correctie van uw gegevens. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie. 

J. Vernooy B.V.
Trechtweg 1
3945PL Cothen
Telefoon: 0343 - 562256
E-mail: info@jvernooy.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 07:30-12:00 uur
13:00-17:30 uur
Zaterdag: 07:30-13:00 uur
J. Vernooy B.V. - Trechtweg 1 - 3945 PL Cothen - 0343 - 56 22 56
Dikformaat klinkers Gebruikte straatstenen Goedkope waaltjes Aanbiedingen bestrating Oud gebakken klinkers Tweedehands beton Tuinaarde Restpartij sierbestrating Bestratingsmateriaal Voordelige tegels