• NIEUW GEBAKKEN KLINKERS

Nieuw gebakken tuinbestrating gaat levenslang mee!

Eeuwenoud duurzaam proces, gloednieuwe steen

Klei, water, vuur en lucht; meer is er niet nodig voor de productie van bakstenen. De mens bakt al honderden jaren z’n eigen bouwstenen voor huizen en wegen. Ook in de 21e eeuw is het maken van nieuwe klinkers een schoon, verantwoord proces van lokale bodem. De klei komt uit Nederlandse rivieren en wordt rechtstreeks gebakken in een steenfabriek nabij. Deze natuurlijke sfeermaker gaat bovendien minstens 125 jaar mee! Duurzamer kan bijna niet.

Onze karaktervolle nieuw gebakken klinkers zijn kleurvast en de uitstraling ervan neemt met de tijd alleen maar toe. Uw tuinbestrating blijft ook bij intensief gebruik prachtig en is goed bestand tegen strenge vorst en zomerse hitte. Wij zien enkel voordelen! Daarom biedt J. Vernooy u een ruim assortiment van nieuw gebakken klinkers. Met de keuze uit zoveel kleuren, vormen, formaten en texturen slaagt u er altijd in uw terras, oprit of binnenplaats naar uw smaak te bestraten.

Varieer met formaat en legverband; keper, blok, elleboog

Bekijk ter inspiratie voorbeelden van waalformaat (5-duimer), dikformaat (7-duimer) en keiformaat (10-duimer) op onze website. Wij nodigen u van harte uit om onze showtuin in Cothen te bezoeken. Hier doet u een levendige indruk van de kleurtint en steenstructuur op. Ook kunt u ideeën opdoen voor legpatronen – plaatst u uw nieuwe sierbestrating in keper-, blok- of in elleboog-verband?

Bekijk hieronder enkele legverbanden:

Waalformaat bezand

Waalformaat onbezand

Waalformaat strak

Dikformaat bezand

Dikformaat onbezand

Dikformaat strak

Keiformaat bezand

WEES WELKOM!
Wij hebben op ons terrein een groot assortiment aan nieuwe klinkers.
Een afspraak is niet nodig, u bent welkom wanneer wij er zijn. Het team van J. Vernooy adviseert u graag.

Adres: Trechtweg 1, Cothen.

Een afspraak maken is niet nodig, u bent welkom wanneer wij er zijn.
Ons terrein is zes dagen in de week voor u geopend.

OPENINGSTIJDEN:
MAANDAG T/M VRIJDAG:
07:30 – 12:00 | 13:00 – 17 :30
ZATERDAG:
07:30 – 13:00

BEL 0343-56 22 56